Harmonie de Drie Horens

Uitwisseling Fanfare KNA Houten

 

 

Zaterdagmorgen om 11 uur verzamelde een grote groep leden van de harmonie om met de bus naar Houten af te reizen. Om 1 uur werden wij hartelijk ontvangen in de "Grund" te Houten door fanfare "Kunst Na Arbeid".

Na het nuttigen van koffie en wafels ging iedereen kennismaken met het gastgezin of inchecken bij het van der Valk hotel. Leden van de fanfare hadden ons een muzikale verrassing beloofd. Met een overvolle bus werd koers gezet naar het landgoed van Wibi Soerjadi, waar zijn personal assistant Delano Vossen ons liet genieten van zijn eigen vleugelconcert. Een groot aantal eigen werken speelde hij, en hij liet een diepe indruk achter bij zijn toehoorders.

Om half 6 werd de busreis hervat richting Houten, waar we met z'n allen konden genieten van een heerlijk warm buffet.

's Avonds werd er door beide korpsen "vlug" gerepeteerd want na afloop was er een feestavond georganiseerd door fanfare Kunst na Arbeid.

Bier en wijn vloeiden rijkelijk en de stemming steeg ten top! De karaoke-machine maakte overuren, en toen om 1 uur het bier op was ging iedereen moe maar voldaan naar zijn gastgezin.

Zondagmorgen moest er om 11 uur verzameld worden bij de "Engel"  waar wij gezamenlijk met de fanfare een concert verzorgden. Het in grote getale aanwezige publiek genoot van beide korpsen en zeker het gezamenlijk uitvoeren van een mars werd door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd.

Aan al het mooie komt een einde en om 3 uur werd afscheid genomen van onze gastgezinnen. De bus werd vol koffers geladen en om 5 uur was iedereen weer terug in Horn.

Een zeer geslaagd weekend en zeker voor herhaling vatbaar!

Een dikke merci voor de organisatie.